Onze honden

Of Yakob’s son Flaming Mimi roepnaam Mimi

Mimi is een pup uit het nestje van Sarai en Woody van 9 februari 2023. 

Mimi is een zeer sociale hond met een zachte maar levendige energie. Zij woont in het gezin van onze dochter en schoonzoon en hun 3 jonge kinderen.  Ze is gewend om in de buurt van kinderen te zijn.  Zij zal eind ’24/ begin ’25  het allerlaatste Of Yakob’s son nestje krijgen.

Freonskip’s Fairytail Sarai roepnaam Sarai

Freonskip’s Fairytail Sarai is geboren bij mijn goede vriendin En collega fokker Saskia van der Valk van Freonskip. Sarai is in Januari 2021 bij ons komen wonen en heeft ons veel plezier en licht gebracht in de lastige tijd van corona en lockdowns. Ze maakte ons vaak aan het lachen met haar grappenmakerij. Wat een heerlijke hond is het! Altijd vrolijk en zo ontzettend lief voor ons, maar ook voor onze kleinkinderen. Sarai heeft een schofthoogte van 54 cm en heeft een lichtbruine vrij makkelijke vacht. 

Sarai is inmiddels met pensioen.

Cymbrogi’s Leah Salomae roepnaam Mae

Mae is net als onze ander twee Australian Labradoodles, geboren bij Angela en Pako Verkoelen van Cymbrogi’s Australian Labradoodles. Zij is geboren op de eerste dag van het jaar 2015.

Mae heeft eigenlijk alle eigenschappen en kenmerken die je zou wensen bij een Australian Labradoodle.

Mae is met pensioen en geniet met volle teugen van haar rust bij ons thuis.

Cymbrogi’s Cheerful Yentl

Cymbrogi’s Cheerful Yentl is ons “meisje”. Ze heeft een mooie creme kleurige fleece vacht en de mooiste licht groene ogen die ik ooit gezien heb. Verder heeft ze leverkleurig pigment, dat maakt haar heel bijzonder. Zij is een grote medium van 58cm.

Yentl is op 25 juli 2023 op 13 jarige leeftijd rustig ingeslapen.

Cymbrogi’s Awesome Dhooby

Cymbrogi’s Awesome Dhooby is onze eerste Australian Labradoodle. Hij heeft een gemengde vacht d.w.z. deels wol en deels fleece in een cafe-au-lait kleur. Het is een standaard reu van 63cm. Dhooby is een enorme knuffelkont met een geweldig karakter.

Dhooby betekend knuffelbeer in het hebreeuws, hij doet zijn naam dus eer aan. Hij wordt dan ook regelmatig als grondkussen gebruikt en dat vindt hij heerlijk. Dhooby komt uit een zeer goede therapielijn. Zoals de meeste echte Australian Labradoodles is hij op jonge leeftijd gecastreerd.

Helaas hebben wij juli 2021 afscheid moeten nemen van onze Dhooby. Hij zal altijd onze grote knuffelbeer blijven.