Freonskip’s Fairytail Sarai roepnaam Sarai

Freonskip’s Fairytail Sarai is geboren bij mijn goede vriendin En collega fokker Saskia van Freonskip. Sarai is in januari 2021 bij ons komen wonen en heeft ons veel plezier en licht gebracht in de lastige tijd van corona en lockdowns. Ze maakte ons vaak aan het lachen met haar grappenmakerij. Wat een heerlijke hond is het! Altijd vrolijk en zo ontzettend lief voor ons, maar ook voor onze kleinkinderen. Sarai heeft een schofthoogte van 54 cm en heeft een lichtbruine vrij makkelijke vacht.
Sarai heeft alle testen met glans doorstaan en is daarom geschikt om in de toekomst een nestje te krijgen. Sarai staat geregistreerd bij: Alfa Europe.

Cymbrogi’s Leah Salomae roepnaam Mae

Mae is net als onze ander twee Australian Labradoodles, geboren bij Angela en Pako Verkoelen van Cymbrogi’s Australian Labradoodles. Zij is geboren op de eerste dag van het jaar 2015.

Mae heeft eigenlijk alle eigenschappen en kenmerken die je zou wensen bij een Australian Labradoodle . Ze zal geregistreerd worden bij Alfa-europe.

Mae is met pensioen en geniet met volle teugen van haar rust bij ons thuis.

Meer over Mae

Cymbrogi’s Cheerful Yentl

Cymbrogi’s Cheerful Yentl is ons “meisje”. Ze heeft een mooie creme kleurige fleece vacht en de mooiste licht groene ogen die ik ooit gezien heb. Verder heeft ze leverkleurig pigment, dat maakt haar heel bijzonder. Zij is een grote medium van 58cm.

Yentl is met pensioen en geniet met volle teugen van haar rust bij ons thuis.

Meer over Yentl

Cymbrogi’s Awesome Dhooby

Cymbrogi’s Awesome Dhooby is onze eerste Australian Labradoodle. Hij heeft een gemengde vacht d.w.z. deels wol en deels fleece in een cafe-au-lait kleur. Het is een standaard reu van 63cm. Dhooby is een enorme knuffelkont met een geweldig karakter.

Dhooby betekend knuffelbeer in het hebreeuws, hij doet zijn naam dus eer aan. Hij wordt dan ook regelmatig als grondkussen gebruikt en dat vindt hij heerlijk. Dhooby komt uit een zeer goede therapielijn. Zoals de meeste echte Australian Labradoodles is hij op jonge leeftijd gecastreerd.

Helaas hebben wij juli 2021 afscheid moeten nemen van onze Dhooby. Hij zal altijd onze grote knuffelbeer blijven.