GeschiedenisCymbrogi’s Awesome Dhooby

Cymbrogi’s Awesome Dhooby is onze eerste Australian Labradoodle. Hij heeft een gemengde vacht d.w.z. deels wol en deels fleece in een cafe-au-lait kleur. Het is een standaard reu van 63cm. Dhooby is een enorme knuffelkont met een geweldig karakter.

Dhooby betekend knuffelbeer in het hebreeuws, hij doet zijn naam dus eer aan. Hij wordt dan ook regelmatig als grondkussen gebruikt en dat vindt hij heerlijk. Dhooby komt uit een zeer goede therapielijn. Zoals de meeste echte Australian Labradoodles is hij op jonge leeftijd gecastreerd.

Cymbrogi’s Cheerful Yentl

Cymbrogi’s Cheerful Yentl is ons “meisje”. Ze heeft een mooie creme kleurige fleece vacht en de mooiste licht groene ogen die ik ooit gezien heb. Verder heeft ze leverkleurig pigment, dat maakt haar heel bijzonder. Zij is een grote medium van 58cm.

Cymbrogi’s Leah Salomae roepnaam Mae

Mae is net als onze ander twee Australian Labradoodles, geboren bij Angela en Pako Verkoelen van Cymbrogi’s Australian Labradoodles. Zij is geboren op de eerste dag van het jaar 2015.
Mae heeft eigenlijk alle eigenschappen en kenmerken die je zou wensen bij een Australian Labradoodle . Ze zal geregistreerd worden bij Alfa-europe.
Ze heeft een heel open en vrolijk karakter en is een tikkeltje ondeugend. Buiten kan zij rennen als de beste en wil met elke hond spelen, maar niet voordat zij het baasje van de hond vrolijk heeft begroet (dit wordt overigens niet altijd op prijs gesteld).
Ze is de kleinste van ons 3tal en heeft een schofthoogte van 53 cm en een gewicht van ongeveer 20 kg.
Mae heeft een zijdezachte losse fleecevacht in een prachtige lichtbruine kleur.

Zij heeft alle gezondheidstesten met glans doorstaan en zal, als ze daar aan toe is, gedekt worden.